© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Rhino Horn Junior - neus spoelen voor kinderen

Neus spoelen voor kinderen

Heeft uw kind last van een verstopte neus, bijholteontsteking, hooikoorts of allergie aan de luchtwegen? Neus spoelen met Rhino Horn Junior helpt. 


Door te spoelen met een zoutoplossing spoelt u de neusholtes vrij van verstoppingen en wordt het slijmvlies gereinigd. Dit zorgt voor verlichting bij neusverkoudheid, bijholteontsteking en chronische bijholteontsteking, ook wel bekend als sinusitis. Ook bij hooikoorts en luchtwegallergie spoelt u de pollen snel en eenvoudig weg uit de neus. 


Rhino Horn Junior is ontwikkeld voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Het neuskannetje, en de handige maatlepel voor zout, zijn aangepast voor een eenvoudige en effectieve neusspoeling voor kinderen.


Neus spoelen met Rhino Horn Junior mag dagelijks en houdt de neus en bijholten schoon en open. Meer informatie? Bekijk de video neus spoelen voor kinderen.

 

Rhino Horn Junior is zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist. Raadpleeg het overzicht van verkooppunten.

Wanneer helpt een neusspoeling met zout water?

Neus spoelen bij hooikoorts voor kinderen

Bij hooikoorts en allergie

Een neusspoeling is een natuurlijke, veilige en hygiënische manier om de vervelende symptomen van hooikoorts en luchtweg allergie te verlichten. U spoelt uw neus schoon en heeft minder last van klachten.

Neus spoelen bij verkoudheid en sinusitis voor kinderen

Bij verkoudheid en sinusitis

Door uw neus te spoelen met een zoutoplossing worden bacteriën en vuil afgevoerd. Tevens herstelt het zoute water de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het slijmvlies. Resultaat: een vrijere ademhaling.

Neus spoelen na een operatie voor kinderen

Na een neusoperatie

Na een neusoperatie adviseren artsen veelal om de neus te spoelen met een zoutoplossing. Dit is noodzakelijk om op een voorzichtige manier oud bloed te verwijderen en korstvorming tegen te gaan. 

Hoe werkt de neusspoeling voor kinderen?

Het spoelen van uw neus met Rhino Horn Junior is eenvoudig en verfrissend. Neem hiervoor één maatlepel puur zout en vul het neuskannetje met lauw water. Lees onze gebruiksaanwijzing en bekijk de video voor meer informatie.

 

Waar is de Rhino Horn Junior te koop?

De Rhino Horn Junior is verkrijgbaar bij de apotheek of natuurwinkel voor een aanbevolen prijs van 12,50 euro per stuk.