© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Rhino Horn neusspoeler voor volwassenen

Neus spoelen met Rhino Horn

Heeft u last van een verstopte neus, bijholteontsteking, hooikoorts of allergie aan de luchtwegen? Neus spoelen met Rhino Horn helpt. 


Door te spoelen met een zoutoplossing spoelt u de neusholten vrij van verstoppingen en wordt het slijmvlies gereinigd. Dit zorgt voor verlichting bij neusverkoudheid, bijholteontsteking en chronische bijholteontsteking (sinusitis). Ook bij hooikoorts en luchtwegallergie spoelt u de pollen snel en eenvoudig weg uit de neus. 


De unieke Rhino Horn is speciaal ontwikkeld voor neus spoelen met zout water. Door de vorm van het kannetje ontstaat bij de neusspoeling een licht positieve druk waarmee het zoute water als vanzelf de neus vrij spoelt van verstoppingen en allergenen zoals pollen. Dit zorgt voor een effectieve en comfortabele neusspoeling. Met de handige doseerlepel maakt u zelf een zoutoplossing en dit maakt de Rhino Horn zeer voordelig in gebruik.


Dagelijks uw neus spoelen met Rhino Horn is veilig en houdt de neus en bijholten schoon en open. Benieuwd hoe de neusspoeling werkt? Bekijk de video neus spoelen. Bent u op zoek naar een verkooppunt? Raadpleeg het overzicht van verkooppunten

Hoe werkt de neusspoeling?

Het spoelen van uw neus met de Rhino Horn neusspoeler is eenvoudig en verfrissend. Neem hiervoor één maatlepel puur zout en vul het neuskannetje met lauw water. Lees onze gebruiksaanwijzing en bekijk de video voor meer informatie.

 

Wanneer helpt een neusspoeling?

Neus spoelen bij hooikoorts en luchtwegallergie

Bij hooikoorts en luchtwegallergie

Een neusspoeling is een natuurlijke, veilige en hygiënische manier om de vervelende symptomen van hooikoorts en luchtweg- allergie te verlichten. U spoelt uw neus schoon en heeft minder last van klachten.

Neus spoelen bij verkoudheid en sinusitis

Bij verkoudheid en sinusitis

Door uw neus te spoelen met een zoutoplossing worden bacteriën en vuil afgevoerd. Het zoute water herstelt de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het slijmvlies. Resultaat: een vrijere ademhaling.

Neus spoelen na een neusoperatie

Na een neusoperatie

Na een neusoperatie adviseren artsen veelal een neusspoeling met een zoutoplossing. Dit helpt om op een voorzichtige manier oud bloed te verwijderen en korstvorming tegen te gaan. 

 

Waar is de Rhino Horn te koop?

De Rhino Horn neusspoeler is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen (Rhino Horn Junior) bij de apotheek voor een aanbevolen prijs van 12,50 euro per stuk.