© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Onze producten

Wanneer helpt een neusspoeling?

Neus spoelen bij hooikoorts en luchtwegallergie

Bij hooikoorts en luchtwegallergie

Een neusspoeling is een natuurlijke, veilige en hygiënische manier om de vervelende symptomen van hooikoorts en luchtweg- allergie te verlichten. U spoelt uw neus schoon en heeft minder last van klachten.

Neus spoelen bij verkoudheid

Bij verkoudheid en sinusitis

Door uw neus te spoelen met een zoutoplossing worden bacteriën en vuil afgevoerd. Het zoute water herstelt de vochtigheidsgraad en vermindert de ontsteking van het slijmvlies. Resultaat: een vrijere ademhaling.

Neus spoelen na een neusoperatie

Na een neusoperatie

Na een neusoperatie adviseren artsen veelal een neusspoeling met een zoutoplossing. Dit helpt om op een voorzichtige manier oud bloed te verwijderen en korstvorming tegen te gaan. 

De Rhino Horn neusspoeler

Heeft u last van een verstopte neus, bijholteontsteking, hooikoorts of allergie aan de luchtwegen? Neus spoelen met Rhino Horn helpt. 


Door te spoelen met een zoutoplossing spoelt u de neusholten vrij van verstoppingen en wordt het slijmvlies gereinigd. Dit zorgt voor verlichting bij neusverkoudheid, bijholteontsteking en chronische bijholteontsteking (sinusitis). Ook bij hooikoorts en luchtwegallergie spoelt u de pollen snel en eenvoudig weg uit de neus. 


De unieke Rhino Horn is speciaal ontwikkeld voor neus spoelen met zout water. Door de vorm van het kannetje ontstaat bij de neusspoeling een licht positieve druk waarmee het zoute water als vanzelf de neus vrij spoelt van verstoppingen en allergenen zoals pollen. Dit zorgt voor een effectieve en comfortabele neusspoeling. Met de handige doseerlepel maakt u zelf een zoutoplossing en dit maakt de Rhino Horn zeer voordelig in gebruik.


Dagelijks uw neus spoelen met Rhino Horn is veilig en houdt de neus en bijholten schoon en open. Benieuwd hoe de neusspoeling werkt? Bekijk de video neus spoelen. Bent u op zoek naar een verkooppunt? Raadpleeg het overzicht van verkooppunten

Hoe werkt de neusspoeling met Rhino Horn?

Het spoelen van uw neus met Rhino Horn is eenvoudig en verfrissend. Neem hiervoor één maatlepel puur zout en vul de Rhino Horn met water op lichaamstemperatuur. Lees de gebruiksaanwijzing en bekijk de video voor meer informatie.

 

Onze producten

Rhino Horn neusspoeler voor volwassenen

Rhino Horn neusspoeler

voor volwassenen

De Rhino Horn neusspoeler voor volwassenen is verkrijgbaar in twee kleuren: rood en blauw. Het spoelen van uw neus is eenvoudig en verfrissend.

Rhino Horn Junior neusspoeler voor kinderen

Rhino Horn Junior neusspoeler voor kinderen

De Rhino Horn Junior is dé neusspoeler voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het spoelen van de neusholtes met Rhino Horn is eenvoudig, ook voor kinderen.

 

Kwaliteit en veiligheid

Rhino Horn is ontworpen door Per Peo Olsen en wordt sinds 1998 geproduceerd door Yogaprosess AS in Noorwegen. De Rhino Horn wordt gemaakt van recyclebaar hard plastic PEHD (PolyEthylene High Density) en heeft het CE keurmerk gebaseerd op EEG richtlijn 93/42/EEA als klasse 1 medische apparatuur. De Rhino Horn neti pot wordt geproduceerd onder ISO13485:2003, een certificaat voor productie van medische hulpmiddelen. Hiernaast is de Rhino Horn neti pot geanalyseerd door de REACH- 168 test, een EU gedefinieerd test om één van de 168 gevaarlijke chemische stoffen (Substances of Very High Concern SVHC ) op te sporen. Rhino Horn bevat geen enkele van deze gevaarlijke chemische stoffen zoals bijv. ftalaten, cadmium of Bisfenol A (BPA). 

 

Rhino Horn is geregistreerd in het nationale Noorse register voor medische apparatuur onder GMDN categorie 9, groep 41599 als Nasal Irrigation Applicator. Het Noorse Departement voor Gezondheid heeft een Vrij Verkoop Certificaat voor Rhino Horn gegeven, wat betekent dat het is goedgekeurd voor verkoop in alle EEG landen (EU + EFTA). Rhino Horn is als merk geregistreerd door Yogaprosess AS in de EU, Turkije, Israël, Thailand, Amerika en Canada.

Waar is de Rhino Horn te koop?

De Rhino Horn neusspoeler is verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen (Rhino Horn Junior) bij de apotheek voor een aanbevolen prijs van 12,50 euro per stuk.