© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Natuurlijke verlichting bij hooikoorts en allergie

February 3, 2017

Met de bloei van onder andere de Els en Hazelaar start het hooikoortsseizoen al in februari. Niezen, verstopte neus, traanogen en luchtwegallergie zijn de meest voorkomende klachten. De boosdoener? Pollen in de lucht die de slijmvliezen irriteren en een allergische reactie uitlokken.

 

Water en zout

We kennen allemaal de gangbare producten tegen hooikoorts: allergiepillen, neussprays en neusdruppels. Toch groeit de vraag naar meer natuurlijke producten die verlichting kunnen geven zoals de Rhino Horn neti pot. Met de demonstratie van Dr. Oz bij Oprah Winfrey in 2007 werd de Rhino Horn neti pot in Europa nog bekender.

 

Deze neti pot vult u met water en zout en vervolgens spoelt u de slijmvliezen en holtes schoon via de neus. Hierdoor worden allerlei viezigheden én de pollen verwijderd. Het is een natuurlijke, veilige en hygiënische manier om de vervelende symptomen van hooikoorts te verlichten.

 

Wanneer gebruikt u een neusspoeling?

Eén op de acht Europeanen heeft last van hooikoorts. Zij reageren allergisch op de pollen die tussen februari en eind augustus door lucht zweven. Naast de reguliere geneesmiddelen, adviseren NKO-artsen het spoelen van de neusholtes met zout water omdat dit op een veilige en natuurlijke manier verlichting kan geven van de klachten. De Rhino Horn is herbruikbaar en hygiënisch en het enige dat u nodig heeft is schoon water en zout zonder jodium.

 

U kunt een neusspoeling met lauw zout water ook toepassen bij:

  • Huisstofmijtallergie en allergie voor dieren (kat, hond, paard)

  • Verkoudheid

  • Acute en chronische sinusitis

  • Na een neusoperatie

Tevens kan het spoelen van uw neus met een zoutoplossing helpen snurken te verminderen.

 

Hoe werkt de Rhino Horn neti pot?

Het spoelen van uw neusholten met de Rhino Horn neti pot is gemakkelijk. Lees hiervoor onze gebruiksaanwijzing en bekijk onderstaande video.

 

 

Last van hooikoorts?

Heeft u regelmatig last van hooikoortsklachten zoals een verstopte neus of ontstoken holtes? Dan kan de Rhino Horn neti pot op een natuurlijke en veilige manier verlichting geven.

 

Waar is de Rhino Horn neti pot te koop?

De Rhino Horn neti pot is zonder voorschrift verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen (Rhino Horn Junior) bij de apotheek of natuurwinkel. De aanbevolen verkoopprijs is 12,50 euro per stuk.

 

Klik hier voor een verkooppunt van de Rhino Horn neti pot bij u in de buurt.

 

Klik hier voor een verkooppunt van de Rhino Horn Junior neti pot bij u in de buurt.

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square