© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Neus spoelen bij hooikoorts

May 17, 2018

 

Met de bloei van onder andere de Els en Hazelaar start het hooikoortsseizoen al in februari. Niezen, verstopte neus, en traanogen zijn de meest voorkomende klachten. De boosdoener? Pollen in de lucht die de slijmvliezen irriteren en een allergische reactie uitlokken.


Helpt neus spoelen bij hooikoorts?
Dagelijks spoelen met een zoutoplossing verlicht de symptomen van hooikoorts zoals niezen, lopende neus en waterige ogen. Dat komt doordat allergenen (stuifmeel, schimmels en stof) die ontsteking van de slijmvliezen veroorzaken vlugger en gemakkelijker worden weggespoeld.

 

Neus spoelen is niet verslavend en ondersteunt de natuurlijke werking van de neus. Door te spoelen met water en zout, reinigt u uw neus, bevochtigt u de neusholten en stimuleert u de werking van het slijmvlies. Zonder toevoegingen en niet verslavend. 

 

Elke Rhino Horn wordt geleverd met de unieke doseerlepel zodat u zelf een zoutoplossing in de juiste verhouding kan maken. Dit maakt de Rhino Horn neusspoeler zeer voordelig in gebruik.

 

Hoe werkt neus spoelen bij hooikoorts?
Neus spoelen met Rhino Horn is eenvoudig:

 

  1. Neem een maatlepel puur keukenzout, zonder jodium

  2. Vul het neuskannetje met lauw kraanwater en vermeng deze met het zout

  3. Zet het uiteinde van de Rhino Horn aan de neus en buig uw hoofd. 

 

Er ontstaat nu een licht positieve druk en de zoutoplossing stroomt als vanzelf het ene neusgat in en het andere neusgat uit. U spoelt uw neusholten vrij van verstoppingen, vervuilende stoffen en allergenen. Tevens bevochtigt u de neusholten en komt u geïrriteerde slijmvlies tot rust. 

 

Lees voor meer informatie de gebruiksaanwijzing en bekijk onze video neus spoelen hieronder:

 

 

Waar kan ik de Rhino Horn kopen?
Rhino Horn is een medisch hulpmiddel klasse 1 en zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist. Klik hier voor een overzicht van verkooppunten.

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square