© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Neus spoelen bij verkoudheid en sinusitis

January 2, 2017

 

Met name in de koude en natte maanden hebben wij allemaal wel eens last van verkoudheid en verstopte neus. Ademhalen gaat lastig en je hebt constant zakdoekjes tekort.. Het spoelen van de neus met lauw zout water is een natuurlijke en effectieve manier om tijdens een verkoudheid de neus schoon te houden. U spoelt uw neus schoon en brengt uw slijmvlies met de lauwe zoutoplossing weer tot rust.

 

Wanneer spoelt u de neus met zout water?

Tijdens een verkoudheid ontstaat slijm in de neus en de bacteriën die verkoudheid veroorzaken kunnen hierin goed overleven. Hierdoor houdt de infectie zichzelf in stand. Om het lichaam te helpen de verkoudheid te bestrijden, kan u regelmatig bacteriën uit de neus verwijderen met de Rhino Horn neti pot. De neusspoeling met lauw zout water is de beste manier om de neus schoon te maken met als gevolg een vrije ademhaling.

 

Hoe werkt de neusspoeling?

Het spoelen van de neus met de Rhino Horn neti pot is eenvoudig. Allereerst neemt u één afgestreken maatlepel met puur zout zonder toevoegingen zoals Jodium of kruiden. Vul vervolgens het neuskannetje met lauw water en schud het zodat het zout zich met het water vermengd. Zet de Rhino Horn op één neusgat, draai uw hoofd schuin opzij en giet het water door uw neus. Herhaal dit met het andere neusgat en droog uw neus na gebruik. Voor meer informatie hierover zie onze gebruiksaanwijzing en de video:

 

 

 

Waar is de Rhino Horn neti pot te koop?

De Rhino Horn neusspoeling voor volwassenen en kinderen (Rhino Horn Junior) kan u zonder voorschrift kopen bij de apotheek of natuurwinkel voor een aanbevolen verkoopprijs van 12,50 euro per stuk.

 

Klik hier voor een verkooppunt van de Rhino Horn neti pot bij u in de buurt.

 

Klik hier voor een verkooppunt van de Rhino Horn Junior neti pot bij u in de buurt.

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square