© 2019 Rhino Horn Benelux BV

Tel: +31 33 - 202 40 80

  • YouTube - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • Facebook - White Circle
Logo Rhino Horn neusdouche

Neusdouche van Rhino Horn nu ook voor kinderen

December 1, 2016

​​Al ruim 19 jaar gebruiken Nederlandse volwassenen de Rhino Horn neusdouche bij neusverkoudheid, hooikoorts, voorhoofdsholteontsteking of na een neusoperatie. Na veelvuldige vragen van apothekers én artsen is er nu ook de Rhino Horn Junior, een neusdouche voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

 

De Rhino Horn Junior is een bewezen veilig middel om neusholtes schoon te houden en verlichting te geven bij onder andere verkoudheid en hooikoorts.  

 

“We verkopen de Rhino Horn al ruim 19 jaar in Nederland en de laatste jaren kregen we vaak de vraag of er geen variant voor kinderen bestond. Die hebben namelijk kleinere neusgaten en daarom ook een kleinere Rhino Horn nodig. Met name artsen en apothekers gaven duidelijk aan hier behoefte aan te hebben. Aan dat verzoek hebben we nu gehoor gegeven.” Aldus Vincent Verhaak, directeur van Rhino Horn Benelux. 

 

Daarom ontwikkelde Rhino Horn het afgelopen jaar een kleiner model: de Rhino Horn Junior. Deze is net zoals de variant voor volwassenen te gebruiken met handwarm water en een theelepel zout zonder toevoegingen. Na gebruik is de Rhino Horn Junior te reinigen met water zodat hij weer hergebruikt kan worden.

 

Hoe werkt de Rhino Horn neusdouche voor kinderen?

Het spoelen van de neusholten voor kinderen met Rhino Horn Junior is gemakkelijk. Lees hiervoor onze gebruiksaanwijzing en bekijk de video.

 

 

Waar is de Rhino Horn Junior neusdouche te koop?

De Rhino Horn Junior is verkrijgbaar bij de apotheek, natuurwinkel en online drogist. De consumentenadviesprijs is 12,50 euro per stuk.

 

Klik hier voor een verkooppunt van de Rhino Horn Junior neusdouche bij u in de buurt.

 

Delen op Facebook
Delen op Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square